HÖK

2024.04.07. 17:44

Zaja Barbara 10 évig dolgozott az egri egyetem hallgatóiért

Most leköszön Zaja Barbara, de nem tűnik el az egyetemől.

Molnár Helga

Zaja Barbara végig járta az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának a ranglétráját. 2014-ben szakreferensként kezdte, majd 2020-tól egészen 2024-ig elnökként tevékenykedett. A leköszönő elnökkel az elmúlt időszak tapasztalatairól, emlékeiről beszélgetett a Palettaonline.
– A gólyatáborban ismerkedtem meg először a Hallgatói Önkormányzattal 2013-ban, amikor a szakreferensemmel beszélgettünk. Említettem neki, hogy középiskolában is diákönkormányzati elnök voltam, így nem volt kérdés, hogy az egyetemen is szeretném folytatni – mondta Zaja Barbara.

Föltették neki a kérdést, mit adott neki az elmúlt 10 év a Hallgatói Önkormányzatban.
– Hosszasan tudnék arról mesélni, hogy mit adott nekem az elmúlt tíz év. Rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem. Pozitív és negatív dolgok egyaránt értek, bár sokan azt gondolják, hogy HÖK-ösnek lenni mekkora buli, ugyanakkor megvannak a hátrányai is. Nagyon sok hallgatótársam nyitott volt arra, hogy megismerjen és félre tegye a HÖK-ös sztereotípiákat, amiért hálás vagyok. A Hallgatói Önkormányzat lehetővé tette, hogy új dolgokat alkossak, így a képviselői munkám során számos olyan dolog jött létre, amelyet örökségül hagyok itt, mint például a Felezőbál, Tánc Ramazúri, Eszterházy Kedvezménykártya, de említhetném akár a Vekkerrel kapcsolatos fejlesztéseket, vagy a HÖK átalakítását is. Összességében boldogan emlékezem vissza a mögöttem álló évekre és igyekszem minden itt megszerzett tudást és tapasztalatot magammal vinni – részletezte.

Ha elolvasnátok az egész interjút Barbarával, kattintsatok a Palettaonlinera.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában