Veteránok

2024.05.19. 09:30

Közel 200 kiállított autó volt az első Bogácsi Jármű Show-n

Családias hangulatban, meglepetésekben és élményekkel teli felvonulásban volt részük az érdeklődőknek. Amerikai autók, magyar motorkerékpárok, kamionok és veterán autók is helyet kaptak az első Bogácsi Jármű Show-n.

Hornyák Réka

Óriási érdeklődés volt az autós rendezvényre már az előzetes regisztrációnál is, ezért a regisztrációt a délelőtt kilenc óráról reggel nyolcra tették át. Tíz órától már minden kiállított jármű a helyén volt, a tömeg pedig folyamatosan nőtt a Bogácsi Jármű Show-n. Az autós esemény egyik szervezője, Szikora Zsófia elmondta, hogy szeretnének hagyományt teremteni a programmal.

Közel kétszáz autó volt látható a Bogácsi Jármű Show-n
Közel kétszáz autó volt látható a Bogácsi Jármű Show-n
Forrás: Hornyák Réka/Heves Megyei Hírlap

- Egy pár éve már szerveztünk veterán autós találkozót Bogácson, ami jól sikerült, de szerettük volna színesebbé tenni a programot. Így csatlakozott be a szervezésbe Simon Anikó, aki a kamionos találkozót szokta szervezni a településen és így az ő segítségével tudtunk új arculatot adni az autós találkozónak, melyet ezúton is köszönünk neki. Legnagyobb örömünkre pedig az derült ki, hogy mind az autós közösség, mind az érdeklődők nyitottak erre az újításra, ezt az is mutatja, hogy 170 kiállított autóval indult el a rendezvény - mesélte Szikora Zsófia, a Bogácsi Turisztikai és Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője.
 

Egyebek közt veterán BMW-k és Mercedesek, motorkerékpárok, Ladák, Bogarak, kamionok és több versenyág járművei voltak kiállítva. Az amerikai palettáról különböző évjáratú sportautókat láthattak, mint a Mustang, Corvette és Camaro, de volt Cadillac és sok más gépet is csodálhattak a nézők. 

Az egész napos kiállítás mellett jármű szépségverseny, tombola, egy rögtönzött kipufogó hangnyomás mérés és egy közös felvonulás is színesítette a szombati rendezvényt. A kiállított autókkal Bogácson tettek egy kört a résztvevők, így a településen lakók és az áthaladók is találkozhattak a különleges járművekkel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában