Programdömping

2024.05.23. 10:31

Egészségnapra várja a gyöngyösieket a polgármesterjelölt

Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a VSZE gyöngyösi polgármesterjelöltje eseménydús napokról számolt be. Szombaton egészségnapra és koncertekre várják a gyöngyösieket.

Szabó István

– Már készülünk a következő programra – jelentette be szerdán a közösségi oldalán Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP és a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) gyöngyösi polgármesterjelöltje

– Hétvégén a Pünkösdi Gyermekfesztivál, kedden Kocsis Máté előadása zárult sikerrel és teltházzal, szombaton pedig már jön az Egészségnap a Nyolcvanasban. Képviselőjelötjeinkkel ma bejártuk a terepet, megbeszéltük a teendőket, mindenki tudja, mi a dolga. Önöknek csupán annyi, hogy jöjjenek el, érezzék jól magukat, és tegyenek egy lépést az egészségük érdekében. Szeretettel várunk mindenkit – fogalmazott Szókovács Péter a Facebook-oldalán.

Május 25-én koncertekkel és gyermekprogramokkal színesített Családi és Egészségügyi Szűrőnapon várja a gyöngyösieket a VSZE 10 és 19 óra között a Platán, a Hertelendy és a Verseny utcák határolta parkban. A nap folyamán lehetőség lesz vércukorszint-, vérnyomás-, koleszterin- és PSA-mérésre, tüdőszűrésre és élemód tanácsadásra. A színpadon fellép Kocsis Tibor, a Dan Miller Duo, Kákonyi Panna és Hegedűs Elvira. A nap vendége lesz Katus Attila aerobik szakedző. A gyermekeket ugrálóvár, népi játékok és Juhász László Lalaby zenés gyerekműsora szórakoztatja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában