Fesztivál

2023.07.05. 20:30

Kezdődik a Tisza-tó Feszt

Családi Fesztivál is helyet kap a négynapos programban.

M. H.

Azahriah is fellép a fesztiválon

Forrás: Hagymási Bence/24 Óra

Július 6-án, csütörtökön kezdődik a Tisza-tó Feszt, Tiszafüred legújabb fesztiválja, aminek fellépőgárdája közt a Tankcsapda, Azariah, G.W.M., Curtis, WellHello, Charlie is megtalálható. A négy nap folyamán kézműves vásárral is várnak a fesztivál területe előtt – írja az I love Tisza-tó honlapján.

Július 6-tól 9-ig Tiszafüred szabadidő- és rendezvényközpontjaként is ismert Halastér és a Morotva Kerékpáros Pihenőpark fesztiválközponttá alakul, hiszen kezdődik a Tisza-tó Feszt, Tiszafüred legújabb fesztiválja. A Tisza-tó Feszt négynapos koncertsorozata folyamán a hazai zenei élet olyan neves fellépői állnak színpadra az említettek mellett, mint BSW, Kiss Kevin, a Kozmix, a New Level Empire, a Parno Graszt.

A zenei programok mellett Családi Fesztivál és Kirakodóvásár is helyet kap, ahol a helyi kézművesek és a tiszafüredi és környéki csoportok mutatkoznak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!