LABDARÚGÁS

2019.08.03. 10:13

A pétervásárai ukrán kapustáborban 62 fiatal tanulhatott

Hamarosan nagy méretű műfüves pályával is gyarapszik a település.

B. Cs.

A minőségi képzést az ukrán szakemberek garantálták Beküldött fotó

A Bodon FC szervezésében 62 kapus látogathatott el Pétervásárára, ahol egy hétig edzettek a fiatalok, akik végig nagyon jól érezték magukat az ukrán Vitalij Szidorenko által vezetett táborban. Szidorenko nemcsak a kurzuson, hanem a strandlabdarúgó NB I-ben is helytállt, ugyanis a Bodon FC hálóőrét választották a 2019-es bajnokság legjobb kapusának, teljesítménye nagyban hozzájárult csapatának harmadik helyezéshez.

A minőségi képzést az ukrán szakemberek garantálták. Beküldött fotó

– Nagyon örülök, hogy ennyi kapus tudott készülni a táborban – fogalmazott a Bodon FC elnöke, Bodon Péter. – Külön örvendetes, hogy nagyszerű szakemberek foglalkoztak a gyerekekkel, és hogy így fejlődik Pétervására, és a település sportlétesítményei.

A Észak-hevesi kisvárosban az elmúlt években jelentős mértékben fejlesztették az infrastruktúrát. Megújult a Bocsi Attila Sporttelep öltözője, a centerpályán kicserélték a gyepszőnyeget, a sportcsarnok mellett immár rendelkeznek kis méretű műfüves pályával és teniszpályával, továbbá most épül a nagyméretű műfüves pálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában