LABDARÚGÁS

2019.08.25. 20:50

NB III: a gyöngyösiek magukat „végezték ki”

Két rúgott gól ellenében kilenc kapott találat csapatainknak.

Heol Sport

Az NB III. Keleti csoportjának 4. fordulójában:

GYÖNGYÖSI AK–ESMTK 1–4 (1–0)

Gyöngyös, Kömlei Spt., 350 néző. V.: Zimmermann Márió (Skover, Katona).

GYAK: Ladányi – Markovics, Fehér, Csornij, Csoszánszki (Nádudvari, 62.), Nagy R. (Tóth O., 70.), Ondrejó, Petrezselyem, Wild, Bartha R. (Márkus M., 80.), Forgács. Vezetőedző: Varga Attila.

ESMTK: Bonica – Kovács B., Lipcsei, Lázár B., Tóbiás, Horváth L. (Oroszi, 84.), Boda, Kovács D. (Herczeg, 46.), Gubacsi, Deszpotovics (Slezák, 62.), Soós. Vezetőedző: Turi Zoltán.

GÓL: Csoszánszki (10.), ill. Horváth L. (62.), Kovács B. (64.), Soós (71.), Herczeg (76. – 11-esből).

JÓK: senki, ill. Bonica, Soós, Horváth L., Gubacsi.

KIÁLLÍTVA: Herczeg (83.).

VARGA ATTILA: – Maximálisan kivégeztük magunkat. Már nem először hiányzik a minőség és a koncentráció, ami azt jelenti, hogy egy ilyen jó csapat, mint az ESMTK, ezt ki is használja. Mi vagyunk az NB III. bohócai, s erre a produkcióra nem szabad egy fillért sem adni.

TURI ZOLTÁN: – A második félidei játékunkkal megérdemelt győzelmet arattunk.

A gyöngyösiek hazai pályán „csúsztak el” Fotó: Belkovics Krisztián

DEAC–FC HATVAN 3–0 (3–0)

Debrecen. Egyetemi Spt. V.: Újhelyi Tamás (Deme, Gordos).

DEAC: Szabados – Papp F., Karikás, Sándor T., Bárány, Spitzmüller (Ramos, 20.), Bíró P. (Sütő, 68.), Nagy Z., Soltész, Balogh K., Sibide (Urbin, 72.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

HATVAN: Tajti – Zagijev, Bárkányi, Szabó R., Karácsony, Gál (Mundi, 46.), Sárközi Sz., Dolhai, Szabó D. (Fellner, 53.), Katona R., Torda (Purzsa, 68.). Vezetőedző: Török László.

GÓL: Bárány (10., 36.), Bíró (12.).

JÓK: hatvani részről Sárközi Sz., Szabó R., Karácsony.

TÖRÖK LÁSZLÓ: – Sorban a negyedik a mérkőzésen érthetetlen első félidőt produkálunk. Egy ilyen bajnokesélyes gárda, mint a DEAC, a hibáinkat könyörtelenül kihasználta. Bármennyire is furcsa, a második félidei játékunk alapján meg kell dicsérnem a csapatot. Megyünk tovább és próbáljuk a hibáinkat kijavítani.

FÜZESGYARMAT–EGER SE 2–1 (1–1)

Füzesgyarmat, 250 néző. V.: Takács Ákos (Benkő, Gavalla-Kulcsár).

FÜZESGYARMAT: Fildan – Kis Sz., Lukács, Székely, Benkő-Bíró, Achim S. (Achim Á., 68.), Popescu (Katona Gy., 60.), Toca, Vincze Á., Pataki L., Constantinescu. Vezetőedző: Csillag László.

EGER: Nacsa – Valkay, Kovács D., Farkas K., Vajda, Antal, Vitelki (Benke, 66.), Árvai (Prastler, 46.), Lőrincz P., Kis G. (Haász, 80.), Bartusz. Vezetőedző: Klink Zoltán.

GÓL: Pataki L. (6.), Székely (70.), ill. Bartusz (3.).

JÓK: Székely, Benkő-Bíró, Katona, ill. Antal, Bartusz.

CSILLAG LÁSZLÓ: – Életveszély volt a vendégek kontrajátéka. Nehéz dolgunk volt.

KLINK ZOLTÁN: – Küzdelmes, fordulatos mérkőzésen mindkét csapat nyerhetett volna, sajnos nem mi voltunk azok, akik a sikert elérték. 1–1-es állásnál ajtó-ablak ziccert rontottunk, de az ellenfélnek is megvoltak a lehetőségei, egy pillanatnyi megingásunk gólt eredményezett. Gratulálok a csapatnak és gratulálok az ellenfélnek is!

 

A 4. forduló teljes eredménylistája

A Keleti csoport állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában