Tudósítói hálózat, print és online, koronavírusügy

Az Imola-Hírlap-11 Gála díszvendégeként volt jelen az egri Aranysíp Étteremben tartott díjátadó rendezvényen a Nemzeti Sport-csoport szakmai vezetőjeként Szöllősi György főszerkesztő és Deák Zsigmond főszerkesztő-helyettes.

B. Cs.

Deák Zsigmond (balról a harmadik) és Szöllősi György (jobbról a negyedik) szerkesztőségünkben járt Fotó: Lénárt Márton

A Magyar Sportújságíró Szövetség elnökeként is tevékenykedő Szöllősi és kollégája az eseményt megelőzően látogatást tett szerkesztőségünkben. A sportrovat munkatársaival találkozva hangsúlyt kapott a tudósítói hálózat működtetése, az Imola-Hírlap–Téli-kupa lebonyolítása, a print és az online újságírás jövője, továbbá a Mediaworks Hungary Zrt. égisze alatt történő együttműködés erősítése.

Deák Zsigmond (balról a harmadik) és Szöllősi György (jobbról a negyedik) szerkesztőségünkben járt Fotó: Lénárt Márton

Az Imola-Hírlap-11 Gála díjátadójaként a rendezvényen a főszerkesztő pódiumbeszélgetésen kapta azt a kérdést, hogy a koronavírusügy milyen hatással lehet a labdarúgó-Európa-bajnokságra és az olimpiára.

– Amikorra tudni fogjuk, hogy mekkora a veszély, és az illetékesek megfelelően mérlegelve helyes döntést tudnának hozni, addigra valószínűleg már késő lesz eldönteni, hiszen nem lehet az olimpia előtt egy vagy két hónappal kijelenteni, hogy oké, akkor megrendezzük az olimpiát, vagy bocs, nem rendezzük meg – fogalmazott Szöllősi György. – Azt, hogy súlyos következményekkel fog járni, azt már tudjuk, csak azt nem, hogy mennyire súlyosakkal, hiszen már elmaradnak sportesemények, már visszamondanak utazásokat, már nagyon nagy befolyással van ez a világra. Lesznek Budapesten is Eb-meccsek, ráadásul pont nem tesz jót az ügynek, hogy tizenkét különböző városban rendezik az Eb-t. Négy hónappal a kontinensviadal előtt az aggodalom mindenképpen jogos, de remélem, hogy néhány hét múlva már inkább el fog tűnni a médiából ez a téma, mintsem hogy felerősödik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában