LABDARÚGÁS

2020.05.25. 17:08

Eger SE: másfél milliárd forintból épült az edzőközpont

Szerdán következik az Eger Labdarúgó Sport Kft. Felsővárosi Sporttelepen található edzőközpontjának műszaki átadása.

B. Cs.

– Olyan létesítménnyel gyarapszik a klub és a megyeszékhely, amely az utánpótlás és a felnőtt csapatok igényeit kiszolgálja, nem mellékesen pedig az iskolásoknak és az óvodásoknak kulturált sportolási és öltözködési lehetőséget biztosít – mondta a Diósgyőri VTK beruházási igazgatója, dr. Képes Lóránt.

– A két emeletes épület speciális Aluhab burkolattal ellátott, amely különlegessé teszi a magyar sportlétesítmények körében. A beruházás Magyarország kormányának a támogatásával valósult meg a DVTK lebonyolításában mintegy másfél milliárd forintos beruházási értékkel. Az 1500 négyzetméteres épületben öltözők, tárgyaló, kiszolgáló helyiségek, szertárak és tárolók kaptak helyet. Ezen kívül mintegy 300 fős lelátó szolgálja nézők, a szülők, az érdeklődők kényelmét. Nagyon köszönjük a környékben lakók türelmét, ők a parkolóterülettel és a rendezett környezettel is nyernek, ezen túlmenően hálásak vagyunk az önkormányzati támogatásáért.

A DVTK napos oldal magazinnak nyilatkozó szakember hozzátette: terveik között szerepel, hogy Eger városával közösen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban is elvégezik a szükséges rekontsrukciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában