Látványtánc

2022.06.13. 14:43

Remekeltek az egri egyetem gyakorlóiskolájának táncosai

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet moderntáncosai részt vettek a Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságán ahol 238 versenyszám indult. Ide a korábbi területi kvalifikációs versenyekről lehetett bejutni.

HEOL

A díjakkal

Forrás: EKKE Gyakorlóiskola

A maratoni megmérettetésen, utolsó színpadra lépésük 22 óra után volt. Mind a hét produkciójuk kiemelkedően szerepelt és díjazott lett. A modern formáció aranyat ért, de a kortárs formáció is harmadik lett. A duettek első, második és harmadik helyezést szereztek. A két szóló második és negyedik helyezést kapott. Két különdíjjal is jutalmazták  táncainkat. A koreográfiákat Rubi Anna készítette és Gulyik Judit tanította be.

- Büszkék lehetnek a továbbképzős évfolyam növendékei e gyönyörű eredményre. Ezzel megnyílt a lehetőség a táncosok számára, hogy részt vegyenek a június végén rendezendő  Európa-bajnokságon - tájékoztatta portálunkat Gulyik Judit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában