Kispályás foci

2023.03.15. 18:22

Nagyfügedi fiatalra figyelt fel Pisont István a Zsiborás Gábor-emléktornán

Nem a tervek szerint alakult a Nagyfügedi LSZ tagjainak szerdai budapesti szereplése, ám egy hozadéka feltétlenül akadt az 1. Zsiborás Gábor-emléktornán történt részvételnek.

B. Cs.

A nagyfügediek kicsiny gárdája ment, látott és sok tapasztalatott szerzett

Forrás: Nagyfügedi LSZ

– A 31-szeres válogatott labdarúgó, Pisont István játékosmegfigyelőként volt jelen a rendezvényen, ahol „kiszúrta” magának egyik gyermekünket, Csík Rolandot. A Honvéd egykori futballistájával abban maradtunk, hogy majd keressünk egymást a fiú előmenetele érdekében – közölte a fügediek edzője, Botos Ervin, aki Mága Csabával együtt készíti fel és versenyezteti a fiatalokat.

Pisont István (balról) jól tudja, mi szükséges a fentebb jutáshoz
Forrás: Nagyfügedi LSZ

A Goldball FC pályáján lebonyolított tornán a szűkös létszám és fiatalabb életkor miatt az eredményességgel akadtak gondok a nagyfügedieknél, ám tapasztalat-, és élményszerzés tekintetében elérte a célját a rendezvény.

– Rengeteget tanultunk a mai nap történéseiből, amiért jár a köszönet meghívóinknak: a Játszi-foci mozgalom vezetőjének, Zsiros Lászlónak és a budapesti vezető Erős Jánosnak –  emelte ki Botos Ervin.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában