Kézilabda

2023.05.10. 16:48

Beázott a csarnok, elmaradt a füzesabonyiak bajnokija

Rájár a rúd a füzesabonyiakra. Nem elég, hogy az egy éve húzódó Teleki Blanka Általános Iskola csarnokának felújítási munkálatai adminisztrációs okok miatt jóideje állnak, ezúttal a mezőkövesdi albérlettel adódott probléma.

S. K.

A füzesabonyiak mérkőzés nélkül maradtak

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

– A heves esőzések miatt a hétvégén beázott a kövesdi sportcsarnok, a balesetveszély miatt a férfi csapatunk nem tudta lejátszani a Budakalász elleni bajnoki mérkőzését – tájékoztatott a Füzesabonyi SC ügyvezetője, Pásztor Gergely. – A Magyar Kézilabda-szövetség részéről arra kértek bennünket, hogy május 28-ig pótoljuk a találkozót. Mivel a füzesabonyi csarnok kálváriája aligha oldódik meg záros határidőn belül, nagyon nehéz feladat lesz ilyen rövid idő alatt mindkét csapat számára megfelelő időpontot és alkalmas helyszínt találni.


Az edzőként Major Attila vezette Fenstherm Future Füzesabonyi SC két mérkőzéssel a pontvadászat vége előtt a hetedik helyen áll az NB II. Északi csoportjában. A bennmaradást már biztosította a gárda, ám ha a hátralévő két találkozót megnyerik Hevér Tiborék akár két helyezést is javíthatnak a tabellán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában