Kispályás foci

2023.07.24. 21:41

2. Hollywood-kupa: célba ért a több mint 300 ezer forintos adomány

Aki csak egyetlen hűtőmágnest vásárolt, az is óriási szerepet vállalt a jótékonyságból a 2. Hollywood-kupa kispályás torna karitatív részében.

Bódi Csaba

A tornaszervezők a két gyermekorvos (elöl) társaságában

Forrás: Hegedűs Hunor

– A tavalyi évhez hasonlóan idén is nagyon jó sikerült a torna jótékonysági része – mondta az egri Kemping Sporttelepen július 1-jén rendezett esemény egyik szervezője, Tóth Gábor (Csita). – Az adományokból befolyt összeg egészen pontosan 307 ezer forintot tett ki, amelyet hétfőn adtunk át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Északi Régiójának képviselői számára.

Az egyik miskolci mentőállomáson két oxyológus gyermekaneszteziológus, gyermek intenzív terápiás szakorvos, dr. Fitala Réka és dr. Juhász Rozalinda vette át a pénzt.

– A gyermekmentő szolgálat munkája nem mindennapi, hiszen az élet mindig más helyen és körülmények között teszi próbára a tudásukat. Beszélgetéseink és a velük töltött idő fantasztikus érzéssel töltött el bennünket. 

Szervezőtársaim, így Bata Árpád, Csehi Kincső, Tóth Zsófia és Rácz Adrienn nevében nyugodtan mondhatom, hogy nagyon jól választottunk. 1999 áprilisa óta több mint 60 ezer gyermekhez hívták a mentőszolgálatot, ők pedig mindent megtették a segítségnyújtás érdekében. 

Nagyon köszönöm a résztvevőknek, minden közreműködőnek és a támogatóknak, hogy ezt így közösen megvalósítottuk – hálálkodott Tóth Gábor. 

Az ötletgazda főszervező hozzátette: számára ez az év napja. Ugyanis ma van Kincső névnap, a jótékonysági rész záró momentuma, és ami a legnagyobb, hogy Rácz Adrienn a mai napon hozta világra kisfiát, akinek születéshez ezúton is gratulál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában