Fitnesz

2023.09.27. 21:03

A világbajnoki címvédő egri fitnesz versenyzőre ősszel négy próbatétel vár

A profi kártya megszerzése, ezzel együtt a mindenkori legjobb helyezés elérése lebeg a vb-címvédő Pittner Petra szemei előtt az őszi versenyszezon kezdetén.

Bódi Csaba

Kristóf Sándor és Pittner Petra

Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

A tavaly a NAC szervezet égisze alatt lebonyolított törökországi világbajnokságon aranyérmet nyert egri versenyző a szeptember 30. és október 12. közötti hat hétben négy megméretésen vesz részt.

– Először Szegedre utazok, ahol a PCA Remzső Ferenc Classic nyílt nemzetközi versenyen kvalifikációt lehet szerezni a november 19-én Malagában rendezendő PCA Világbajnokságra – mondta a bikini fitnesz kategóriában nevezett Pittner Petra.

 – Az alföldi viadalt két budapesti kihívás követi, előbb a FitParádé jön a sorban a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián, majd a Superbody verseny következik a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Az őszi negyedik megméretésre Romániába kell utazni, az NPC szervezet ugyanis Bukarestben bonyolítja le őszi versenyét.

A korábban úszott, vízilabdázott és teniszezett sportoló mindössze a második idényét kezdi a fitnesz világában, ahol már a nyitó év jól mutatta, milyen lehetőségek rejlenek benne. A siker persze nem jön magától.

– A Kristóf Sándor vezette S-Power Gym-ben végzem az edzéseim nagy részét. Hetente hétszer, alkalmanként másfél-két órán át teszek meg mindent a fejlődés érdekében. A súlyzós tréningek mellett a színpadi pózolás gyakorlása is hangsúlyos szerepet kap, miközben a helyes táplálkozás és – adott esetben – a diéta kiemelt szerepe is megkérdőjelezhetetlen – tette hozzá a versenyző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában