Labdarúgás

2023.11.27. 12:39

Gera, Lisztes és Vincze egri vendégségbe érkezik

Összesen 157 magyar válogatottság fűződik a Ferencvárosi TC egykori labdarúgóinak nevéhez, akik pénteken a vármegyeszékhelyre érkeznek, korlátozott létszámú szakmai rendezvényre.

Bódi Csaba

Gera Zoltán (balra) is megtiszteli a rendezvényt

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az utánpótlás labdarúgók beépítése a felnőtt futballba címmel tart szakmai konferenciát az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Sporttudományi Intézete. A Líceum Kápolnájában december 1-jén, pénteken 13 órakor meghívott vendégként Gera Zoltán, Lisztes Krisztián és Vincze Ottó véleményét és gondolatait hallhatják az érdeklődők. Gera Zoltán 97, Lisztes Krisztián 49, míg Vincze Ottó 11 alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben.

A rendezvény plakátja
Forrás:  Eszterházy Károly Katolikus Egyetem/Facebook

A rendezvény szervezője az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) instruktoraként tevékenykedő, pro licences edző, Sisa Tibor az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem mesteroktatója. 

Fontos kiemelni, hogy míg a labdarúgó szakedző hallgatóknak automatikus a részvétel, addig a korlátozott létszám és a tervezhetőség miatt más érdeklődnek előzetes regisztráció szükséges a [email protected] email-címen. 

Az eseményen csak az írásos befogadó visszajelzést kapott jelentkezők vehetnek részt. Kérésként azt fogalmazták meg a hallgatóség felé, hogy csak az jelentkezzen, aki az elejétől a végéig jelen tud lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában