Vízilabda

2023.11.08. 12:09

Szerdán megismétlődik a májusi bajnoki döntő

Négy nappal az FTC-Telekom vendégeként lejátszott Bajnokok Ligája-mérkőzést követően OB I.-es rangadó vár a Tigra-ZF-Eger női csapatára.

Heol.hu

Torma Luca védéseire nagy szükség lesz

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 7. fordulójának mérkőzése:

TIGRA-ZF-EGER (3.)– DUNAÚJVÁROSI FVE (6.)
Eger, Bitskey Aladár Uszoda, szerda, 18.30. V.: Tóth S., Füzesi Zs.
A Ferencvárosi TC szombaton 18–7-re nyert az egriek elleni főtáblás mérkőzésen a Bajnokok Ligájában, aminek azért nem tulajdonítottak nagy jelentőséget a klub háza táján, mert a csoportból való továbbjutás távolinak tűnik. A Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzésnek már lehet hozadéka, viszont az előjelek ezúttal sem túl biztatóak.

– Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, Rebecca Parkes nagyon hiányzik a csapatból, őt nem lehet pótolni. Meglátjuk, hogy a lelkesedésünkkel és küzdeni tudásunkkal meddig jutunk. Nekünk májusra kell időzíteni a formát, addig sok idő van még, sok munka vár ránk. Ez a találkozó is segít abban, hogy a végelszámolásnál az élcsapatokhoz érjünk – jelentette ki az egriek edzője, dr. Sike József a klub honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában