Teremlabdarúgás

2023.12.12. 15:04

Ava Pietra socca-kupa: Adácsról Abasárra vitték a serleget

A magyar válogatott és a Videoton hajdani kapusa, Koszta János díszvendégként tisztelte meg az Ava Pietra socca-kupáért kiírt adácsi felnőtt tornát.

Bódi Csaba

A tornagyőztes Abasár SE csapata

Forrás: Beküldött fotó

Nagypályán a Heves vármegyei II. osztályban kilencedik helyen telelő Abasár SE csapata két gyöngyösi kispályás gárda, a Bányász és a Bella Likőr BKSE együttesét előzte meg és zárt győztesként a Szent Jakab Katolikus Általános és Sportiskolában rendezett eseményen. A szervezőként Szabó Imre és Fehér László nevéhez fűződő rendezvényen 18 csapat mérkőzött egymással.

– Köszönjük a csapatoknak a sportszerű, színvonalas mérkőzéseket, illetve Koszta Jánosnak, hogy elfogadta a meghívásunkat. Hálásak vagyunk a szurkolók a fergeteges hangulatért, a hangosítást és a sok fotóért – értékelt Szabó Imre.

Az Ava Pietra socca-kupa legjobbjai

1. Abasár SE
2. Bányász
3. Bella Likőr BKSE
4. Bercsényi Barber Shop

KÜLÖNDÍJASOK: 
Gólkirály: Horváth Viktor (Bella Likőr BKSE)
Legjobb kapus: Matin Boldizsár  (Bányász)
Legjobb mezőznyjátékos: Bartha Balázs  (Vamav Titán)
A döntő legjobb játékosa: Papp Máté (Abasár SE)
A legsportszerűbb csapat: Szuh-Bau 

 

Móré Bendegúz, a Socca alelnöke és Szabó Imre szervező
Forrás:  Beküldött fotó

A rendezvényt támogatták: Bagi Krisztián (Ava Pietra Kft. tulajdonos, önkormányzati képviselő), Socca Sportszövetség, Juhász Péter igazgató, Fülöp Árpád önkormányzati képviselő, Szekeres János alpolgármester, Hartman Sport, Kitti Büfé, Nagy Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában