Labdarúgás

2023.12.02. 12:16

Az Egerszóláti SK edzője szerint, ha teljesen megvannak, akkor...

A pénteken bepótolt Domoszló–Egerszólát vármegyei II. osztályú mérkőzés (6–1) kapcsán további gondolatok is megfogalmazódtak a vendégek egyik edzője, Linninger István fejében.

Bódi Csaba

Linninger István: Harminc percig volt erőnk koncentrálni

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Mivel egy bajnoki mérkőzés után szűkre szabottak a lehetőségek és az események is befolyásolják az edzői nyilatkozatokat, így rendhagyó módon szeretném kibővíteni tegnapi véleményemet – kezdte a tréner, aki Bata Árpáddal közösen irányítja az egerszólátiakat. 

– Sajnos a szezon végére teljesen elfogytunk, darabra és az edzéshiány miatt erőben is. Sérülések és betegség miatt ezúttal hat játékosunk hiányzott, mindössze tizenhárman voltunk, és további két sérültünk lett a meccsen. Harminc percig volt erőnk koncentrálni és a megbeszélt játékot nyújtani. Vezettünk, kapufát lőttünk, majd 2–1 után még két ziccerünk is adódott. A harmadik gól után viszont teljesen szétestünk, csak a Domoszló volt a pályán.

Hozzáteszem, ha teljesen megvagyunk, a mai Domoszló akkor is jobb csapat a miénknél! 

Pénteken a játék minden elemében messze felülmúltak minket a vendéglátók, osztálykülönbség mutatkozott a két csapat között. Remélem, tavaszra össze kapjuk  magunkat és tudunk javítani! A domoszlói csapatnak gratulálunk a kiemelkedően jó játékért, az egész őszi teljesítményéért és a teljesen megérdemelt első helyért. Minden játékosnak, edzőnek, vezetőnek és a szurkolóknak jó pihenést kívánok. Találkozunk tavasszal!

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában