Labdarúgás

2024.01.11. 18:54

Eger SE: a sportigazgató távozott a klubtól

A 2023/24-es bajnoki év őszi idényében sportigazgatói tisztséget betöltött Harmati Péter nélkül folytatja szereplését az Eger SE NB III.-as és vármegyei I.-es csapata.

Bódi Csaba

Harmati Péter: – Próbáltam segíteni

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Tavaly nyáron az játszott fontos szempontot a klubot 2014 és 2021 között vezetett szakember visszatérésében, hogy az NB III.-as csapat akkori vezetőedzője, Céró Bálint a lehető legtöbbet tudjon a gárda felkészítésével foglalkozni. 

Harmati Péter feladatát leginkább azt jelentette, hogy igyekezett levenni a terhet az aktuális tréner – később már és jelenleg is Lázok János – válláról, akivel együttműködve alakította ki a gárda játékoskeretét. Ezenkívül a vármegye I.-es együttesért is felelt. A sportigazgató hatáskörébe tartozott továbbá plusz források bevonása az NB III.-as egylet működtetésébe és a pályák állapotának (elsősorban a Szentmarjay-stadionnak) javítása. 

– Próbáltam segíteni, de túl sok ellenállásba ütköztem. Ezek szerint nem akarják, hogy bármilyen szerepet vállaljak. Mivel vállalkozó vagyok, önmagam ellensége nem leszek. Ha itt másképp gondolják, akkor nem verem a tamtamot – mondta portálunknak Harmati Péter.

Hivatalos honlapján az Eger SE tényszerűen közölte a sportigazgató távozását, hozzátéve: az ügyben később bővebb tájékoztatást adnak a szurkolóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában