Kézilabda

2024.01.08. 14:35

Hevesen idén is gáláznak a kézilabdázók

A legkisebbektől a szeniorokig minden korosztály pályára lép a 9. Újévi Kézilabda Gálán.

Sike Károly

A hevesi sportcsarnokban négy órán keresztül kézilabdáznak

Forrás: Jakab Tibor/Heves Megyei Hírlap

Január 13-án ismét együtt mulat a hevesi kézilabdás közösség. A HSE korábbi és jelenlegi sportolói egyaránt mezt húznak a 9. Újévi Kézilabda Gálán, ahol látványos program keretében hódolhatnak szeretett sportáguknak a résztvevők. Az esemény helyszínéül a helyi sportcsarnok szolgál, a belépés mindenki számára díjtalan.
– A menetrend az előző években megszokott módon alakul – tájékoztatott a szervezők nevében a Hevesi SE szakosztály-vezetője, Steczina Zsolt. – A program 14 órakor ünnepi megnyitóval veszi kezdetét, majd a legkisebbektől egészen a szeniorokig valamennyi korosztály pályára lép. A mérkőzésfolyam várhatóan 18 órakor ér véget, amit kötetlen baráti beszélgetések követhetnek. A szokásos étkek sorát birka pörkölttel színesítjük, amit egy-két pohár itallal le is lehet öblíteni.

A teljesség igénye nélkül a szeniorok között olyan korábbi kézilabdázókat is láthatnak az érdeklődők mint, Holló László, Bencsik József, Vereb István, Csikós Zsigmond, Szűcs László, Nagy László, Burovincz János, Galambos Anna vagy épp Bagdiné Nagy Edit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában