Labdarúgás

2024.05.22. 18:48

Füzesabonyi SC-Erőss út: 9 gólos győzelemmel, irány a főtábla!

A Heves Vármegyei Kupa 4. fordulójában a Füzesabonyi SC-Erőss út csapata 9 gólos sikerrel vette a Marshall-ASE gárdája elleni akadályt és jutott az országos főtáblára.

Bódi Csaba

Németh Attiláék ellen nem volt pardon az ASE számára

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT–MARSHALL-ASE 9–0 (3–0)

Füzesabony, 150 néző. V.: Derda József (Derda N., Forgó).
FSC: Jaksi – Tarnóczi R., Németh A., Szabó R., Bocsi (Ambrus, 56.) – Vajda (Gere, 56.), Antal, Jambrich (Oláh, 46.), Nagy G. (Sebe M., 46.) – Kaló I. (Szanku, 46.), Berki (Kiss Á., 60.). Edző: Bódis Barna.
ASE:  Bajzát – Pelyhe K., Megyeri, Marsa, Juhász L. – Halas, Jakab Ákos, Bálint, Mészáros (Lőrinci, 60.) – Szecskó, Bárdos (Juhász D., 76.). Edző: Kovács Zsolt.

A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődött az Eger SE volt játékosa, a május 19-én 69 éves korában elhunyt Szert Gyula emlékére. 
Az emlékezés után gyorsan magas fokozatba kapcsolt az újdonsült Heves vármegyei I. osztályú bajnok abonyi gárda. Az FSC sorra vezette támadásait és alakított ki helyzeteket, amelyekből a szünetig hármat váltott gólra. Eközben az ASE sem tétlenkedett, de előbb Szecskó Máté, majd Bálint Adrián is pontatlanul célzott. A fordulást követően azzal együtt sem változott a játék képe, hogy a hazaiak egyre-másra hozták be a kispadról a friss embereket. Sőt! A fáradó vendégekkel szemben újabb öt talátattal tették fölényessé a győzelmüket, egyben az országos főtáblára jutást.
GÓL: Berki (13.), Antal (18., 70.), Vajda (33.), Szanku (54., 79., 87.), Pelyhe K. (62., 77. – mindkettő öngól).

A Marshall-ASE csapata május 29-én 17 órától a Maklár SE ellen játszik a harmadik, országos táblára jutást jelentő helyért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában