eger

2018.01.15. 16:13

Információk szivárogtak ki, ezért oszlatták fel az egri Jobbikot

Mirkóczki Ádám megkeresésünkre elmondta, az országos elnökség egyhangú döntéssel oszlatta fel az egri alapszervezetet, amelynek több oka is volt.

Süli K.

Feloszlatta a Jobbik országos elnöksége a múlt héten a párt egri alapszervezetét, amely ezt követően szombaton újjá is alakult – tudatta közleményben a Jobbik egri alapszervezete. A szervezet új elnöke Mirkóczki Ádám lett, az alelnök pedig Ecsedi Tamás.

Mirkóczki Ádám megkeresésünkre elmondta, az országos elnökség egyhangú döntéssel oszlatta fel az egri alapszervezetet, amelynek több oka is volt.

– Az egyik fő ok, hogy az egri alapszervezet nem működött kellőképpen hatékonyan, nem volt megfelelő a kampánytevékenységük. A másik ok pedig, hogy néhány tag információkat szivárogtatott ki a kormánypárti propagandának. Ez nem volt tartható állapot, ezért az országos elnökség a feloszlatás mellett döntött – részletezte a politikus. Hozzátette, senkit nem zártak ki a tagok közül, és senki nem is döntött a kilépés mellett, viszont új tagokkal gazdagodott a szombati újjáalakulás során az egri­ alapszervezet.

– Különösen fontos időszak következik a párt életében, maximális hatékonysággal kell működnünk. Új alapokra kell helyezni a tevékenységünket, csak így vehetünk részt sikeresen az előttünk álló kampányban – hangsúlyozta Mirkóczki Ádám.

A döntéssel kapcsolatban megkerestük Bognár Ignácot, a Jobbik egri alapszervezetének korábbi elnökét is, ám ő nem kívánta kommentálni a történteket. Elmondta, a héten sajtótájékoztatón számol majd be a döntésről a nagyközönség számára.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában