Meglepetés

2022.12.21. 16:38

Több zsák ajándékot vittek a Szelíd Motorosok az egri kórház gyermekosztályára

Szerdán délelőtt megérkezett a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetbe a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen facebook-csoport és az Egererdő Zrt. közös ajándéka. A több zsáknyi játékot a gyermekosztály karácsonyfája alá pakolták ki az ajándékozók.

S. S.

Az ajándékot hozók rendezik a megelepetéseket a gyermekosztályon

Forrás: Sike Sándor/Heves Megyei Hírlap

Szerencsére nem betegforgalom miatt, de mozgalmas délelőttje volt szerdán a Markhot Ferenc kórháznak. Előbb a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen facebook-csoport – az Egererdő Zrt. munkatársaival karöltve – adta át ajándékait az intézmény gyermekosztályának, majd rögtön utánuk az Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsa ajándékozta meg a kórházi dolgozókat.

A Szelíd Motorosok immár második alkalommal gyűjtöttek játékokat, s több zsáknyi ajándékot a kórház kis betegeinek karácsonyfája alatt helyezték el. Az adományt dr. Thummererné Rebicsek Rita ápolási igazgató és Balláné Tóth Ágnes a gyermekosztály főnővére vették át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!