előkészületek

2020.04.26. 15:53

Lenyűgöző víz alatti felvételek készültek a poroszlói Ökocentrumban

Az MTI díjnyertes fotóriportere, Komka Péter megörökítette, amint a Tisza-tavi Ökocentrum búvára halakat etet az intézményben.

HEOL

Poroszl, 2020. prilis 23. A Tisza-tavi kocentrum munkatrsa halakat etet Poroszln 2020. prilis 23-n. A koronavrus-jrvny miatt az intzmny a hazai llatkertekhez hasonlan mrcius 16-tl nem fogadhat ltogatkat. Az kocentrum fenntartshoz a teljes dolgozi ltszmra szksg van, a kies bevtelek ptlsra megkezdtk a tmogati belpjegyeket rustst, amelyekkel az jranyits utn jhetnek a ltogatk. MTI/Komka Pter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A koronavírus-járvány miatt az intézmény a hazai állatkertekhez hasonlóan március 16-tól nem fogadhat látogatókat. Az ökocentrum fenntartásához a teljes dolgozói létszámra szükség van, a kieső bevételek pótlására megkezdték a támogatói belépőjegyeket árusítását, amelyekkel az újranyitás után jöhetnek a látogatók.

Mindeközben a munka is folyamatos az Ökocentrumban, így nem pihenhetnek a búvárok sem, akiknek a feladatuk, hogy megetessék az intézmény halállományát. Az MTI fotóriportere, Komka Péter meg is örökítette, amint az Ökocentrum egyik munkatársa a víz alá merülve táplálékkal látja el a halakat.

További fotók képgalériánkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában