Hirdetés

2023.09.15. 12:03

Álláslehetőségek a szállítás és fuvarozás területén Székesfehérváron

A szállítói és fuvarozói állások Székesfehérváron is széles palettán kínálják a karrierlehetőségeket. Ezen pozíciók főként azok számára lehetnek érdekesek, akik nem tudják elképelni, hogy munkaidejüket egy irodában vagy gyárban töltsék, és igénylik a változatosságot.

Álláslehetőségek a szállítás és fuvarozás területén Székesfehérváron

Forrás: SzekesfehervarAllas.hu

A következőkben a SzekesfehervarAllas.hu kínálatán keresztül bemutatunk néhány potenciálisan elérhető pozíciót a területről: https://szekesfehervarallas.hu/allasok/szallitas-fuvarozas.

Gépjárművezető

A gépjárművezetői pozíció azon munkakörök egyike, amely már több alkalommal is előfordult a SzekesfehervarAllas.hu felületén. A legutóbbi ilyen lehetőség esetében egy székesfehérvári telephelyű áruszállító céghez kerestek sofőrt és egyben rakodót. Mindez azt jelentette, hogy a feladatkör a raklapos termékek kiszállításán túl kiegészült olyan teendőkkel is, mint például a kézi anyagmozgatás, a gépkocsira történő fel- és lepakolás, a termékek státuszának nyomon követése, valamint az utánvétek elszámolása.

A pozíció betöltésének nélkülözhetetlen követelménye volt a B kategóriás jogosítvány, a releváns 1-3 éves szakmai tapasztalat, illetve a középfokú végzettség megléte. Emellett a C+E kategóriás vezetői engedély külön előnyt jelentett. A személyes tulajdonságok kapcsán pedig a megbízhatóság és az ügyfélközpontúság jelent meg kiemelt szempontként.

Tehergépkocsi-vezető

Tehergépkocsi-vezetői állás ugyancsak feltűnt már a székesfehérvári állásportál kínálatában. Egy korábbi lehetőségben például acélgyártáshoz szükséges alapanyagok nyerges pótkocsis tehergépkocsival történő szállításához kerestek sofőrt. A pozíció esetében általános feladatként fogalmazódott meg ezenkívül a tehergépkocsi napi karbantartása és a fuvarozással kapcsolatos dokumentációk vezetése is.

Ezen munkakörök esetében természetesen már magasabb, C+E kategóriás vezetői engedélyre van szükség, ahogy ebben az említett hirdetésben is tapasztalható volt. Emellett követelmények listáját képezte még a gépjárművezetői képesítési igazolvány (GKI), illetve a digitális tachográf kártya megléte is.

Autóbuszvezető

Végezetül a sorból az autóbuszvezetői állásokat sem hagyhatjuk ki, hisz ezek megjelenése sem példa nélküli a szállítás, fuvarozás álláskategória alatt. Természetesen ezen pozíciók kapcsán az alapvető feladatokat a tipikus autóbuszvezetői feladatok jelentik, beleértve az útvonal és a menetrend követését, az utazási jegyek és díjak kezelését, az utazók biztonságának és kényelmének biztosítását, valamint a forgalmi előírások betartását.

A követelmények listájának pedig egyebek mellett a GKI kártya, a digitális sofőrkártya, a PÁV határozat, illetve nem utolsósorban a D kategóriás vezetői engedély képezi részét. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében a felelősségvállalás, a türelem, a jó kommunikációs képesség, a hatékony stresszkezelés, továbbá a pontosság és megbízhatóság számít nélkülözhetetlen kvalitásnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában