Kitüntetés

2023.03.02. 18:50

Rendkívüli helytállásért kaptak elismerést a HUNOR hevesi tagjai

Hősiességükért, kitartásukért, helytállásukért vehették át a kitüntetést.

HEOL

Rendkívüli Helytállásért Érdemjel arany fokozatát vehette át Keskeny Attila (balról), Kormos László és Bősze Balázs

Forrás: HUNOR

- A Rendkívüli Helytállásért Érdemjel arany fokozatával ismerték el március 1-jén a hivatásos tűzoltókból álló HUNOR Mentőszervezet, az Országos Mentőszolgálat HUNOR-ral együtt dolgozó orvosainak, valamint a Terrorelhárítási Központ szakembereinek kimagasló helytállását, amelyet a Törökországban bekövetkezett földrengés okozta katasztrófát követően tanúsítottak - közölte portálunkkal Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő. - A katasztrófát követő mentésben szintén résztvevő önkéntes mentőszervezetek képviselői a belügyminiszter elismerő oklevelét vehették át. A csapatokat dr. Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes köszöntötte a Belügyminisztériumban, az ünnepségen Törökország magyarországi nagykövete is jelen volt.

A rendezvényre a HUNOR tagjaként négy Heves vármegyei tűzoltó is meghívást kapott, ahol a Rendkívüli Helytállásért Érdemjel arany fokozatát vette át két egri tűzoltó, Kormos László tűzoltó százados és Keskeny Attila tűzoltó zászlós, egy gyöngyösi hivatásos, Ughy László tűzoltó törzszászlós, és Bősze Balázs címzetes tűzoltó zászlós, a hatvani hivatásos tűzoltó-parancsnokságról.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában