Kifogyott a benzin

2023.07.07. 10:09

16 éves fiú lopta el Poroszlóról az autót

Az egri fiú által Poroszlón ellopott autót Mátraderecskén találták meg a füzesabonyi rendőrök.

Heol.hu

Két nap alatt meglett a lenyúlt autó

Forrás: police.hu

Egy poroszlói nő  július 2-i feljelentésében elmondta a rendőröknek, hogy aznap délután az otthona előtt a benne lévő indítókulccsal nyitott állapotban leparkolt személyautóját ellopták.  A füzesabonyi nyomozók rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a bűncselekményt követő napon már gyanúsítottként hallgattak ki jármű önkényes elvételének bűntett gyanúja miatt. A 16 éves egri fiú elismerte a terhére rótt cselekmény elkövetését. – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint írta, az eljárásban megállapítást nyert, hogy a fiatal az autóval Recskig autózott, majd ott kifogyott az üzemanyag, így ott hagyta a járművet, amit a rendőrök végül Mátraderecske külterületén találtak meg július 6-án.

Az eset kapcsán is felhívj a rendőrség a gépjármű tulajdonosok figyelmét, hogy akár milyen rövid időre is hagyják felügyelet nélkül autójukat, az indítókulcsát mindig vegyék magukhoz és minden esetben zárják be az ajtókat! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában