Balesetek

2023.07.17. 18:08

Lángoló motorból folyt az üzemanyag szombaton Hatvanban

A hétvégén 7 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. A 2 tűzesetet és 3 műszaki mentést 5 hivatásos tűzoltóegység kezelte.

Heol.hu

2226725949

Fotó: vector photo gallery

A hétvégén a beavatkozást igénylő esetek mellett 2 téves jelzés is érkezett az ügyeletre. Mindezt Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő közölte portálunkkal. A szakember részletezte is az eseményeket.

Szombati események

Reggel egy fa lehasadt ága a gyalogosokra veszélyt jelentett Hatvan Kazinczy utcájában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták le a veszélyes ágat.

Délután egy motoros egy személyautónak ütközött Hatvanban, a Rákóczi úton. Az ütközés következtében a motorból szivárgott az üzemanyaga, a hatvani tűzoltók az üzemanyagfolyást megszüntették, a balesetnek nem volt sérültje.

Vasárnapi események

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő délután Egerben, egy Szarvas Gábor utcai társasház lakásában. A város hivatásos tűzoltóinak műszeres mérései is kimutatták a mérgező gázt egy gázüzemű, átfolyós vízmelegítő környezetében. Az egység értesítette a gázszolgáltató szakembereit és a kéményseprőket, a jelzésnek köszönhetően senki nem szenvedett mérgezést.

Délután egy motorkerékpár égett Sirokban, a Borics Pál úton. A lángokat az ott tartózkodók eloltották, a pétervásárai hivatásos tűzoltók az átforrósodott járművet visszahűtötték. A motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

Este öt négyzetméteren égett száraz növényzet Gyöngyösön, a Víg utcánál. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában