Intenzív

2023.09.21. 12:30

Intenzíven fekszik az M0-son elgázolt, bordélyokban érdekelt pétervásárai riporter

A pétervásárai riportert pár nappal ezelőtt az M0-ás autóúton gázolták el, azóta nem épült fel sérüléseiből.

Heol.hu

Mint arról mi is beszámoltunk, szeptember 10-én az MO-ás autóúton elgázoltak egy férfit, akiről idővel kiderült, hogy nem más, mint B. Béla, az MTVA korábbi riportere. Megírtuk, a korábban letartóztatásban lévő férfi az autók között sétált, majd egy szabályosan közlekedő autó sodorta el. Az elgázolt férfi súlyosan megsérült, szerencséjére túlélte a balesetet, a többi sofőr ki tudta kerülni. A Kékfény korábbi riporterét azzal vádolják, hogy országszerte tizenhárom lakást bérelt azzal a céllal, hogy ott biztonságosan tudják prostituáltak áruba bocsátani a testüket – írta a Mandiner

A Mandiner a Blikk információira hivatkozva azt írja: az elgázolt pétervásárai férfi súlyos mellkas sérüléseket szerzett, valamint bordái is törtek. A korábbi riporter majd' két héttel a balesetet követően is kórházban van, családja tájékoztatása szerint bár sérülései szépen javulnak, de elkapott egy tüdőgyulladást, így még mindig intenzív osztályon van. 

A baleset utáni héten B. Bélával szemben szeptember 18-án vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, továbbá kábítószer-birtoklás vétsége miatt börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Kallus György)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában