1 év alatt 37 millió

2024.02.08. 19:18

Szexbotrányba keveredett a pétervásárai riporter, tagadott a bíróságon + videó

Lezajlott az előkészítő ülés a pétervásárai férfi ügyében, aki prostituáltaknak adott ki bérelt lakásokat.

Heol.hu

Egy pétervásárai férfi, egyben riporter ügyétől volt hangos a média egy évvel ezelőtt, amikoris kiderült, prostituáltaknak adott ki bérelt lakásokat az ország több nagyvárosában. A rendőrök az átvizsgált lakásokban számos tárgyi bizonyítékot lefoglaltak, érkezésükkor egyes helyeken prostituáltak is tartózkodtak. 

Az állami televízió Kékfény című bűnügyi műsorának riportere múlt év szeptemberében még bevallotta, pár év alatt 16 lakásban több mint 300 prostituáltnak biztosított helyet. Szerinte nem használt ki senkit, nem futtatta a lányokat és nem üzemeltetett bordélyházat. Az indulásról elmondta, előbb búvóhelyet biztosított pároknak, szeretőknek, majd egyre több lány keresett lakást, és nem órákra, hanem napokra vették ki és városról városra jártak. Sokukat nem is ismerte. Az interjúban elmondta, a legjobban Miskolcon érte meg lakást fenntartani, majd Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Veszprém és Esztergom következett. Gondolkodott, hogy abbahagyja a tévézést, de nem tette, ráadásul a bordélyház üzemeltetéssel négyszer annyit keresett.

Pár nappal később már arról írtunk, hogy a férfit elgázolták az M0-son és az intenzíven fekszik. Az esetről sokkoló videó is készült.

A bordélyház üzemeltetője túlélte a balesetet, majd az ügy kirobbanása után egy évvel, február hetedikén, az előkészítő ülésen állt bíróság elé. A Tények beszámolója szerint a férfi bűntársait itt elítélték. Az exriporter felszólalt az ellene felhozott vádak miatt, azt mondta: ő nem futtatott lányokat, csak kiadta a lakásait.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában