Elkapták

2024.04.16. 13:51

Autókból lopott az enyveskezű egri férfi, most elkapták

Több bűncselekményt is elkövetett már a 29 éves gyanúsított.

Heol.hu

Nem bízott semmit a véletlenre...

Forrás: police.hu

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Kallómalom utcai teljesen kivilágítatlan, parkolónak kinevezett kosárlabdapályán szinte minden hétre jut egy betört szélvédő. A problémáról Molnár Tibor, a Felsőváros képviselőjelöltje beszélt portálunknak. 

Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens kedden arról tájékoztatta portálunkat, hogy az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya április 15-én vett őrizetbe egy helyi lakost. 

Mint közölte: a 29 éves férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy Egerben, a II. Rákóczi Ferenc úton a hajnali órákban betörte egy parkoló kocsi ablakát, majd az utastérből szerszámokat, kábeleket, illetve egy elektromos pumpát vitt el.

A rendőröknek fél órán belül sikerült azonosítaniuk, majd a helyszín közelében elfogniuk a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. Ádámot, akinél megtalálták az elvitt értékeket. Továbbá kihallgatásakor az is kiderült róla, hogy az elmúlt hetekben több autót is feltört a felsővárosi részen, ezért a nyomozók kezdeményezték a letartóztatását. Többrendbeli lopás vétség miatt indult eljárás ellene.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában