Tolvaj

2024.04.22. 08:58

Tusfürdővel dobálta meg a rabló a biztonsági őrt

Parfümöt lopott, majd rátámadt a biztonsági őrre is a drogériában a vádlott. Tusfürdőt vágott az intézkedő őrhöz, hogy menekülni tudjon.

Sike Sándor

Tárgyalást tart hétfőn az Egri Járásbíróság a rablással vádolt K. T. ügyében, akinek bűntette azzal kezdődött a vádirat szerint, hogy egy drogéria vásárló terében eltulajdonított – 15 ezer forint értékű – parfüm tesztert, s a lopott holmit elrejtette a fekete színű cipzáras övtáskájába.

Retail Shoplifting. Man Stealing In Supermarket
Parfümöt lopott, majd tusfürdőt vágott a biztonsági őrhöz
Parfümöt lopott, majd tusfürdőt vágott a biztonsági őrhöz (Illusztráció)
Forrás: GettyImages

A vádlott pakolt a kosarába is, az ott elhelyezett termékeket a pénztárnál ki is fizette, majd távozni kívánt az üzlethelyiségből. Ekkor lépett oda hozzá biztonsági őr, aki közölte vele, hogy ellenőrzés céljából kíván vele szemben intézkedni. 

K. T. a felszólítás ellenére nem állt meg, de a biztonsági őr utolérte, és megpróbálta megállítani és felszólította őt, hogy adja vissza az eltulajdonított parfüm tesztert. A terhelt azonban a termék megtartása érdekében ellökte magától a biztonsági őrt, szembefordult vele és megfogta a kezeit, ezt követően egy alkalommal, jobb tenyérrel arcon ütötte a biztonsági őrt.

A vádlott ezután elfutott, eközben az utána szaladó biztonsági őrhöz még hozzávágta az üzletben vásárolt egy darab tusfürdőt is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában