füzesabony

2017.07.19. 17:35

Közösségépítésben is példát mutatnak

A helyi kertbarátkör tagjai rendszeresen szerveznek közösségépítő rendezvényeket, amelyeken szórakozásra, barátságok elmélyítésére is mód van.

B. K.

Ilyen volt a márciusi­ Fars(h)angolás, ahol felelevenítették a farsanghoz kötődő népszokásokat, a lakmározás sem maradt el, s köszöntötték a nőket is. Velük hangoltak a Füzesabony testvértelepüléséről érkezett zabolai vendégek, s a Média Kft. munkatársai, illetve megtisztelte rendezvényüket Molnár Richárd alpolgármester is. Hasonló eseménynek számított a Torkos Csütörtök, amikor néhány lelkes kertbarát elindult Egerbe torkoskodni az Aranysíp­ Étterembe.

– Ez is ­továbberősítette az összetartozásunkat – ­mondja Nagy László elnök. – Az év hátralévő hónapjai még sok-sok izgalmas, tartalmas programot tartogatnak.

Idén sem marad el az év tapasztalatait összegző évzáró összejövetel, amelyen vacsora mellett idézik fel az egyesület legszebb pillanatait. A kör tevékenységére egyébként számos környékbeli település is felfigyelt, és több helyen is barátkoznak a gondolattal, hogy hasonló módon építsék, szépítsék saját falujukat.

Kerteljünk! oldalunkon a jövőben is örömmel mutatunk be olyan megyénkbeli szervezeteket, amelyek a füzesabonyiakhoz hasonlóan sokat tesznek azért, hogy kulturáltabb környezetben teljenek a hétköznapjaink.

B. K.

Címkék#Kertelünk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában