bajnokok

2019.01.14. 20:00

Ismét nagy kihívás vár Gyarmati Pankára az Exatlon Hungary csapatában

Új versenyzőként kapott lehetőséget a snowboardos Gyarmati Panka, aki Exatlon Hungary csapatában bizonyíthat. Kedden Románia ellen harcolnak a győzelemért.

Heol

Január 2-án indult a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkcióban a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Minden csapatot négy nő és négy férfi versenyző alkot. A Bajnokok csapatában Miló Viktória profi ökölvívó világbajnok, Rákóczi Renáta kick boksz világbajnok, Vass Dóra harmincnyolcszoros magyar bajnok tornász, és Gelencsér Tímea európa bajnoki ezüstérmes showtáncos csatlakozott Fodor Rajmund, Dombi Rudolf, Ungvári Miklós és a Bereczki Krisztián mellé.

Vass Dorkának súlyos sérülése miatt el kellett elhagynia a versenyt. Így a szabályok értelmében helyére a Bajnokokhoz új játékos érkezett a snowboard bajnok, Gyarmati Panka személyében.

Panka első napja után tapasztalatairól, érzéseiről mesélt. Szerinte új lendületet hozott a csapatba.

Kedd este nem egymás ellen, hanem közös erővel, együtt lép pályára az Exatlon Hungary két csapata. A Bajnokok és a Kihívók tagjai ugyanis az Exatlon nemzetközi összecsapásán Magyarországot képviselve közösen harcolnak Románia ellen a győzelemért. Románia is a napokban kezdte meg a 3. évad forgatását, így jöhetett létre a rangadó. A románok eddig a mexikóiakkal és az amerikaikkal vívtak meg az elmúlt évadokban.

Panka közösségi oldalán fotókat is közzétett a műsorban való szerepléséről.

Panka bemutatkozófilmje itt tekinthető meg:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában