szavazási eredmény

2019.07.08. 11:21

Olvasóinkat meglepte, hogy mérges pókok keltek ki a banánból

Legutóbbi szavazásunkban azt kérdeztük olvasóinktól, tartanak-e attól, hogy mérges pókok bukkannak elő a megvásárolt banánból!?

Heol

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy Heves megyei család veszélyes pókokra lett figyelmes, miután elővették a szupermarketben vásárolt banánt.

A szerencsétlenül is végződhető eset kapcsán utánajártunk, megyénkben előfordult-e hasonló eset, illetve mire érdemes figyelni, ha ilyen helyzettel találkozunk, s egy szavazást is indítottunk olvasóinknak. Ebben arra voltunk kíváncsiak, olvasóink tartanak-e attól, hogy mérges pókok bukkannak elő a megvásárolt banánból!?

A válaszadók többsége, 44 százaléka úgy nyilatkozott, eddig ezen még sosem gondolkodott el, de már elbizonytalanodott. Huszonöt százaléka szkeptikus, úgy vannak vele: hiszik, ha látják. Tizenkilenc százalék nem fél, hisz' ahogy mondják, „ezek csak pókok”, a válaszadók 12 százaléka pedig egy hete emiatt már banánt sem eszik.

[eweb-voting id="1797266"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában