szépségverseny

2019.08.14. 07:00

Íme az első három lány, akit behívtunk a Tündérszépek fotózására

Már javában tart a Tündérszépek második szériája, továbbra is várjuk a lányok jelentkezését Heves megyéből. A meglévő jelentkezések közül a szerkesztőségi szakmai zsűri három lányt már ki is választott, akiket biztosan behívunk fotózásra.

HEOL

Pandur Zsanettet már az első szériából is ismerhetik az olvasók

Mint arról korábban már beszámoltunk, elindult a Tündérszépek új sorozata, értékes nyereményekkel, felkészítő táborral, januárban pedig az is kiderül, Heves megye adhatja-e az ország következő Tündérszépét. Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a legszebb lányok! Jelentkezz vagy buzdítsd a nevezésre tündérszép barátnődet! Heves megyében az itt élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezhetnek. A legszebbek értékes nyereményekkel gazdagodnak!

Heves megye Tündérszépe, Kola Gréta szerint már csak az új élmények miatt is érdemes nevezni a szépségversenyre, és így gondolja ezt az első szériában a szakmai zsűri által a regionális fordulóba juttatott, mindig mosolygós és életvidám Tolnai Orsolya is. A megyei fordulóba 30 lány jut majd be, megéri tehát minél előbb nevezni, mert ha korán jelentkezel, akkor növeled annak az esélyét, hogy bekerülsz a szeptember 16-án induló megyei fordulót megelőzően, augusztus végén kezdődő fotózásra kiválasztott hölgyek közé.

Íme, az első három lány, aki már egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy az ország Tündérszépe legyen. A jelentkezőknek pedig érdemes továbbra is figyelniük az e-mail-fiókjukat hiszen folyamatosan érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek a fotózásra.

A füzesabonyi Szabó Petra
A hatvani Vereb Zita
Az andornaktályai Pandur Zsanett már az első szériában is megmérettette magát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában