Best of 2019

2019.12.31. 11:30

Ezek voltak 2019 legnézettebb fényképei

2019-es összefoglaló írásunkból természetesen a fényképek sem maradhatnak ki. Visszatekintő válogatásunkban ezúttal az év legnézettebb képgalériáit mutatjuk be Heves megye eseményeiből.

Heol

1.

Októberben adtunk hírt portálunkon az egri belvárost ékesítő óriáskerékről. A harminc méter magas és ötventonnás építményről január elejéig lehet megcsodálni a megyeszékhely központját madártávlatból.

 

2.

Szeptember végén vette kezdetét a Heves megyei Tündérszépek fotózása az egri Gárdonyi Géza színházban. A megyei előválogató alkalmával közel harminc lányt kaptunk lencsevégre, akik kivétel nélkül magabiztosan mozogtak a kamera előtt.

 

3.

Heves megye számos településén okozott hatalmas károkat a nyári villámárvíz. Nagyvisnyón udvarokat, kerteket öntött el a víz, de megtelt számos pince is, sőt, jó pár házban legalább 20-30 centiméter magasan állt az iszapos víz, amelyet szivattyúzni kellett.

 

4.

Idén is nagy sikerrel zárult a XXIII. Egri Bikavér Ünnep. Az érsekkerti eseményen az Egri Borvidék harminc borászatának több, mint 120 borát, valamint 11 étterem 31 ételkülönlegességét kóstolhatták meg az Érsekkertbe kilátogatók.

 

5.

A megyénkbe hirtelen érkezett nagy csapadékmennyiség szinte teljesen elöntötte az utakat, járdákat számos településen. A lezúduló hatalmas mennyiségű eső főleg Egerben, Bükkszéken, Sirokban és Egerszóláton okozott nagy károkat.

 

6.

Közel száz fiatal gyűlt össze egy egri belvárosi szórakozóhelyen, amikor nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat. Boldog arcokban és pityergésben garantáltan nem volt hiány.

 

7.

Decemberben tartották az egri Dobó István Gimnázium diákjainak gombavatóját. A jeles alkalommal feltűzték az egyedi, az iskolára, az adott osztályra jellemző gombot a fiatalokra, emellett színes, vicces műsorral is igyekezetek emlékezetessé tenni a napot. Így tettek az intézmény 12 E végzős osztályának diákjai is.

 

8.

Az Egri Lokálpatrióta Egylet által kiírt „Eger Csillaga” kitüntető címre december 1-ig lehetett szavazni, melynek eredményhirdetését és díjátadó gáláját december 8-án tartották meg a Hotel Eger & Parkban.

 

9.

Gyöngyösi sportfotós kollégánk Belkovics Krisztián és a Gyöngyösi AK női labdarúgócsapatának meghatározó futballistája Bozsik Emese nagy napjának fényképeit júliusban osztottuk meg olvasóinkkal. A szerelmesek az FTC stadionját választották életünk legszebb napjának esküvői fotózására.

 

10.

Decemberi képgalériánk alkalmával szerettük volna bemutatni Eger meseszép adventi arculatát. A belváros szinte minden pontját átszőtte az igazi adventi hangulat. A Dobó-tér gyönyörű díszei mellett számos szórakoztató szelfiponttal is találkozhattak a kilátogatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában