A hatvani kórházban is fogadják a betegeket, de kellő óvatossággal

Az Albert Schweitzer Kórházban május 5-től a járóbeteg szakellátások fokozatosan újraindulnak – közölte az intézmény.

M. H.

Telefonon lehet konzultálni a szakorvokkal az Albert Schweitzer Kórházban is. A fotón a kórház ultrahang és ct készüléke látható

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Albert Péter

A rendeléssel megegyező napon a rendelés végét követően vagy annak utolsó óráiban lehetőség van telefonon konzultálni a szakorvosokkal. A konzultációs telefonszámok ITT megtalálhatók. Abban az esetben, ha a telefonos konzultáció során az orvos úgy ítéli meg, hogy a személyes megbeszélés is szükséges, időpontot fog adni.

Az újraindított előjegyzések esetében feltétel, hogy az időpont kérésekor a beteg – amennyiben a rendelés beutaló köteles – érvényes beutalóval rendelkezzen. Az újra indított szakellátások esetében kérik a pácienseket, hogy fokozottan ügyeljenek a higiénés előírások betartására, a maszkban érkezésre, illetve arra, hogy a kapott előjegyzési időpont előtt öt perccel érkezzenek.

Telefonon lehet konzultálni a szakorvokkal az Albert Schweitzer Kórházban is. A fotón a kórház ultrahang és ct készüléke látható Fotó: Albert Péter / Heves Megyei Hírlap

A kórház épületében működő gasztroenterológiai, a radiológiai, a kardiológiai, a műtéti aneszteziológiai szakrendelésekre és a nőgyógyászati UH vizsgálatra érkező betegek a járóbeteg rehabilitációs központ bejáratánál várakozhatnak és az előjegyzési időpont előtt pár perccel engedik be őket, melyet pre-triázs – hőmérőzés, kézfertőtlenítés, kikérdezés – előz meg. A szakrendelőbe való bejutás az eddigieknek megfelelően pre-tirage-t követően lehetséges. A mentőbejárón a továbbiakban a sürgős panaszokkal jelentkezők és a mentővel érkező esetek juthatnak be a kórházba. A Balassi Bálint úti portát május 5-től nyitották meg a gyalogosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában