Elindulnak a szakrendelések a parádfürdői kórházban is

Telefonos konzultációval és előre egyeztetett időponttal próbálják megelőzni a vírus terjedését.

Heol

A parádfürdői kórház Lelki Egészségközpontja sok rászorulót ért el

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A Parádfürdői Állami Kórház május 4-től az érvényben lévő miniszteri utasítás szerint a járóbeteg szakellátást és a diagnosztikai szolgáltatást a nem kifejezetten sürgős esetekre is kiterjesztette.

Konkrét információt és szükség szerint időpontot a korábban is ismert számon, a 06-30/461-4102 kérhetnek a betegek.

A kórház megbízott főigazgatója Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita arról is tájékoztatta az érintetteket, hogy első körben lehetőségük van a betegeknek, hogy telefonon konzultáljanak a szakorvos kollégákkal a rendelési időben. Ehhez a diszpécser el fogja kérni a beteg telefonos elérhetőségét. Ha a konzultáció során a szakorvos úgy ítéli meg, hogy személyes vizsgálatra van szükség, akkor a betegek időpontot fognak kapni.

Óránként maximum négy páciens látható el személyesen. Ha a pontos időpontra érkezés – például a buszok közlekedése miatt – nem tartható, lehetőség van arra, hogy a bejárat előtt, szél- és esővédett helyen várakozzanak, az ott kihelyezett padokon.

A két méteres távolságtartás benn a betegváróban, mind épületen kívül kötelező!

A bejáratnál a munkatársak fogadják a betegeket. Hőmérsékletet ellenőriznek, kérdőívet vesznek fel, alapvető védőeszközökkel látják el a betegeket és a szabad téren várakozók bejutásának ütemét is szabályozzák.

A radiológiai vizsgálatokra is időpontot kell egyeztetni a következő számon: 06-36/544-807 Balázs Beátával.

A labor vizsgálati kéréseket folyamatosan teljesítik hétköznap 7- fél 9-ig. Fizikoterápiás és gyógytorna-kezelésekre járóbetegként még nincs lehetőség.

Ajánlókép: A Parádfürdői Állami Kórház / Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában