Ételt az Életért Alapítvány

2020.06.02. 16:03

Mindennap több száz adag ételt osztanak a rászorulóknak Egerben

Nap mint nap 640 adag meleg ételt oszt ki a Krisna-tudatú Hívők Közössége a megyeszékhelyen élő rászorulóknak és ez kedden sem volt másként.

G. Zs.

Mirkóczki Ádám, polgármester, Farkas Attila és Minczér Gábor alpolgármesterek segédkeztek a csomagok kiosztásában. Mirkóczki Ádám emlékeztetett, még márciusban minden Eger területén működő segélyszervezettel megállapodott az önkormányzat, így az Ételt az Életért Alapítvánnyal is, így sokkal hatékonyabban működött ez a fajta segélyezés.

Szilaj Péterné, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének kommunikációs vezetője elmondta, egyik legfontosabb tevékenysége az Ételt az Életért program fenntartása, ennek a keretében működik Egerben is több évtizede ez az ételosztó tevékenység. A koronavírus járvány kapcsán megnövekedett az igény, hogy nagyobb számban szolgálják fel az ételeket. – Az önkormányzat felajánlotta az együttműködését, és reméljük, hogy ez hosszú távon fennmarad, hogy minél több emberről tudjunk gondoskodni – fogalmazott a kommunikációs vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában