egészségügy

2020.07.18. 18:14

A gyöngyösi kórház biztosítja a telefonos receptkérést

Sok esetben elégséges, ha a betegek telefonon konzultálnak állapotukról a kezelőorvosukkal, illetve a krónikus betegségekre szedett gyógyszerek szakorvosi felírása is megoldható így e-recept formájában, erre ad lehetőséget a gyöngyösi Bugát Pál Kórház.

G. Zs.

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

– Minden szakrendeléshez kapcsolódóan idősávokat jelölünk meg a telefonos konzultációra. Az, hogy melyik szakrendelésen és azon belül melyik orvos mikor rendel, a kórház honlapján szereplő szakrendelők link alatt érhető el, ott kiderülnek a telefonos konzultációra fenntartott idősávok is – tájékoztatta lapunkat T. Bokros Mária, a Bugát Pál Kórház sajtószóvivője.

További Információ kérhető ez ügyben a kórház telefonközpontjától, a központi betegirányítóktól, illetve a portaszolgálatok munkatársaitól is. Megtalálhatók lesznek az időpontok a szakrendelések ajtóin elhelyezett információs tájékoztatókon is. Arra kérik a betegeket, hogy saját és a zavartalan betegellátás érdekében július 20-tól minél többen vegyék igénybe ezt a lehe­tőséget.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában