Oktatás

2020.11.02. 16:49

A gyöngyösi campus várja a hallgatókat 2021-ben induló képzéseire

A Szent István Egyetem Károly Róbert Campusa keresztféléves felvételi jelentkezési időszaka november 15-ig tart.

Sz. I.

Fotó: Czimer Tamas

A 2021 februárjában induló képzésekről, a jelentkezés részleteiről dr. Bujdosó Zoltán, a campus főigazgatója tájékoztatta portálunkat.

– Csak elektronikus formában lehet jelentkezni, a www.felvi.hu oldalon. Valamennyi mesterképzésünket ilyenkor hirdetjük meg, így vezetésszervezés, vállalkozásfejlesztés, turizmus-menedzsment, illetve vidékfejlesztési agrármérnök képzésekre várunk hallgatókat. Ezeket ilyenkor csak magyar nyelven hirdetjük meg. Három szakra lehet díjmentesen jelentkezni, de mindháromnak van államilag finanszírozott és költségtérítéses formája is. A további helyek két-kétezer forint díj ellenében jelölhetők meg – fogalmazott dr. Bujdosó Zoltán.

A főigazgató kiemelte, hogy azok jelentkezését is várják, akik a nyelvvizsgamentességnek ­köszönhetően kapták meg az oklevelüket. Fontos üzenet ez annak az ezres nagyságrendű egykori hallgatói körnek, amelynek az a feltétel új lehetőséget teremt a mesterképzésre. Aki a jelentkezési határidőn túl kapja meg, jövő év január 11-ig feltöltheti a jelentkezése mellé.

Dr. Bujdosó Zoltán visszavárja az egykori hallgatókat is Fotó: Czímer Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában