Olvasóink többsége egyetért a járványügyi szigorításokkal

Megjelentek és november 4-től érvényesek az új járványvédelmi szigorítások. A friss rendelkezések a sportot, a rendezvényeket, szórakozóhelyeket is érintik. Olvasóinktól azt kérdeztük, szerintük szükség volt-e a szigorításokra.

Heol

Forrás: Shutterstock

Ahogy arról korábban beszámoltunk, további járványügyi szigorításokról, rendkívüli jogrendről döntött a kormány. Ezeket közösségi oldalán jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök. A szigorítások érintik a szórakozást, a sportrendezvényeket is, de idősávos kijárási korlátozást is bevezettek. A Magyar Közlönyben szerdára virradó éjszaka megjelent a pontos szabályozás, amelyek mellett a korábban meghozott járványügyi intézkedések, így például a maszkviselési szabályok ugyanúgy érvényben maradnak, vagyis ahol eddig kellett, ott ezután is kell maszkot viselni.

A Heol Instagram oldalán olvasóinktól azt kérdeztük, szerintük szükség volt-e a szigorításokra. A választ adók többsége egyetértett a szigorítások bevezetésével.

" data-show-text="true" data-width="">

">‼ITT VANNAK A SZIGORÍTÁSOK RÉSZLETEI‼

Íme a válasz arra is, hogy

📍bezár-e a kedvenc kocsmád

📍hol lehetsz és nem lehetsz éjfél és hajnal 5 között

📍hogy mehetsz színházba, moziba, meccsre

https://issuu.com/kemma-szerk/docs/mk_20_237

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában