SZÍNÉSZLEGENDA

2021.03.17. 11:29

Bodrogi Gyula elárulta, milyen állapotban van Törőcsik Mari

A pélyi születésű színészlegendát hőemelkedés miatt szállították kórházba.

Heol

Ahogy arról a napokban beszámoltunk: ismét kórházba került Törőcsik Mari. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznőt velemi otthonában már rég nem látták a szomszédok, akik úgy tudják, hőemelkedés miatt vitték be, most pedig megfigyelés alatt tartják. A színésznő volt férje, Bodrogi Gyula a Metropolnak elmondta, információi szerint jól van a volt felesége.

– Úgy tudom, jobban van, rendszeresen érdeklődöm az állapota felől. Nagyon remélem, hogy Mari valóban hamarosan hazatérhet a kórházból, és ezt is legyőzi, mint eddig minden betegséget – fogalmazott bizakodva a Kossuth-díjas színművész, aki maga is igyekszik vigyázni a saját egészségére.

A Metropol Törőcsik Mari szeretteinél is érdeklődött a színésznő állapotáról. Unokája, Járai Máté bízik a gyógyulásban, hiszen a nagymamája eddig is mindent legyőzött.

A Heves megyei Pélyen született színművésznő olyan sokat volt kórházban az elmúlt években, hogy névről ismeri az összes ápolót és orvost. A járványhelyzet miatt viszont már egy ideje nem járt oda. A színészlegendára otthonában egész nap ápoló vigyázott. Még a kapun sem lépett ki, nehogy elkapja a koronavírust. A művésznő, aki tavaly novemberben töltötte 85. életévét, a járvány miatt születésnapján sem találkozhatott senkivel. Bár úgy tűnik, a koronavírustól sikerült megvédeni, állapota mégis megromlott.

Ezek is érdekelhetik