átadó

2021.07.13. 20:44

Nyitrai Zsolt videóban méltatta a tiszanánaiak és a polgármester munkáját

Nyitrai Zsolt képviselő videóüzenetben méltatta a tiszanánaiak és a polgármester kitartását és munkáját.

Heol

Nyitrai Zsolt köszöntőjében elmondta, hogy Tóth József polgármester már 1995 óta mondta, hogy dinnyésháttal kell valamit kezdeni, hisz ő ebben nagyon komoly szépséget és fantáziát lát.

- 1995-ben ezen a területen elég sok volt a gaz, a szemét, de a polgármester meglátta a szépséget és a fejleszteni valót a terültben, és mint látjuk neki lett igaza, hiszen egy gyönyörű szépséget tudunk átadni az ide látogatóknak – részletezte videóüzenetében.

A térség országgyűlési képviselője megköszönte a dinnyésháti fejlesztés megvalósítását Magyarország Kormányának, a Magyar Turisztika Ügynökségnek és mindenkinek, aki részt vett a megálmodásában, megvalósításába és kivitelezésében.

„Azt kívánom, hogy a tiszanánaiak hasonló törekvéseit, álmait és céljait a továbbiakban is siker koronázza, ehhez Magyarország Kormányára és rám, mint a térség országgyűlési képviselőjére biztosan számíthatnak”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában