Ünnep

2021.12.31. 16:00

Boldog új évet kívánunk!

A Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap szerkesztősége boldog új évet kíván minden kedves olvasójának!

Heol

Forrás: Shutterstock

A szilvesztert szerkesztőségünk tagjai is családi és baráti körben töltik el, ezért hírportálunkon lelassul a megszokott egész éves pezsgés. Természetesen ez idő alatt is folyamatosan készenlétben leszünk, a legfontosabb hírekről beszámolunk, hogy ne maradjanak le megyénk történéseiről.

Az alábbiakban pedig összefoglaljuk azokat a tudnivalókat, amelyek szilveszterkor és újévkor olvasóink segítségére lehetnek.

Orvosi ügyeletek, gyógyszertárak

A kórházi, rendelői és háziorvosi ellátás, ügyeletek, gyógyszertárak és állatorvosi ügyeletek részletes nyitva tartását és elérhetőségét is összegyűjtöttük olvasóinknak. Ha beüt a baj a családban, vagy segítség kell bárkinek, akkor erre a linkre kattintva találja meg az orvosi ügyeleteket, ügyeletes gyógyszertárak.

Közlekedés 

Szilveszterkor, újévkor és január 2-án is jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a menetrendváltozásról. A decemberi dolgozó- és tanulóbérleteket január 5. helyett 7-ig fogadják el a vonatokon és a helyközi buszjáratokon, megkönnyítve az utasok sorban állás nélküli bérletvásárlását az új év első napjaiban. A szilveszterezőknek a vasúttársaság a biztonságos hazajutás érdekében az éjszakai, hajnali vonatok igénybe vételét javasolja a gépkocsik használata helyett. 

A Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is változik: az év végi ünnepnapok idején az autóbuszok a megszokottól eltérően közlekednek, szilveszterkor, valamint az újév napján több járat nem közlekedik, illetve az egyes településeken a helyi járatok is az általános közlekedési rendtől eltérően közlekednek. 

További részletek erre a linkre kattintva találhatóak meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában