Beszámoló

2022.10.10. 16:53

Nagyon furcsa dolog történt egy balatoni nővel: telepatikusan kapott üzenetet egy földönkívüli lénytől

Heves megyében egészen a nyolcvanas évektől kezdve akadnak feljegyzések különös jelenségekről. Egyik ilyen Balaton településhez kötődik, amelynek Miskolci László UFO-kutató is utánajárt.

HEOL

Forrás: Shutterstock

Miskolci László évek óta gyűjti azokat az adatokat, amelyek az UFO- és paranormális jelenségeket átélt szemtanúkhoz, helyszínekhez, kutatókhoz kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy nem csak a földönkívüliekkel kapcsolatos témák foglalkoztatják, hanem a kriptozoológia, a szellemek, a Mária-jelenések és egyéb, a misztikummal körüllengett esetek is.  Ezeket 2020-ban, a Magyar UFO Akták című könyvében foglalta össze, amelyben egy balatoni esetet is bemutat.

A Balaton községbeli V. Piroskával 2018-ban beszélgett Miskolci László, UFO-kutató. Az asszony furcsa élményei egészen a kilencvenes évekre vezethetők vissza: e szerint Piroska éppen a teliholdat nézte az egyik este és azon gondolkozott, hogy vajon máshol is van-e élet, majd telepatikusan (gondolatátvitellel) bejelentkezett hozzá egy lény, aki Urn-nak nevezte magát. Ezután a nő életét áthatotta a földönkívüliek tevékenysége, de számos spirituális élménye volt, amelytől úgy érezte, hogy vezettetik őt az életútján. 

Szinkronicitás
A mások által hagyományosan leírt három jelenségen túl (ezek: idő, tér, okság) létezik egy negyedik, ez a szinkronicitás. Szinkron jelenségekről akkor beszélünk, ha valamilyen külső esemény és egy belső (archetipikus) esemény véletlen módon egybeesik, egy időben jelenik meg. Erre példa: meghal egy ember és megáll az óra a halottas szobában. Ezek a jelenségek vonatkozhatnak életre, halálra, születésre, szerelemre stb. (ezek archetípusok). Akkor tapasztal az ember szinkronicitást, amikor szoros kötődés alakul ki vagy szűnik meg közte és egy másik ember között. Például: szerelmesek egy időben ugyanazt álmodják. A szinkronicitás elvén alapul a telepátia, az asztrológia, a Ji csing és az UFO-jelenség is. Az ókori égi látomások feltűnően hasonlítanak az UFO-jelenségre, ez a mi korunk által alkotott változata a messiásvárásnak - áll a wikipedia oldalán. 

– Az idegeneket soha nem láttam, de különös események történtek. Akkoriban karórát hordtam. Igazítottam az ágyam és észrevettem, hogy nincs a karomon és szabályosan le volt téve az ágyra a takaró alá. Szerintem ez egy jel lehetett. Máskor valamilyen hangot is észleltem, de olyan csodás frekvenciájút én még soha életembe nem hallottam – mesélte a nő Lászlónak, akinek azt is elárulta, hogy később is érzett jelenlétet a szobájában. 

Mint azt az esettel kapcsolatban könyvében részletezi, Piroska sok alkalommal megérzett előre dolgokat és eseményeket, máskor pedig lelki szemei előtt látta azokat lejátszódni, legyenek azok kellemes élmények vagy éppen balesetek, amelyek bekövetkeztek. Számos szinkronicitás történt tehát a balatoni asszonnyal, amely témával egyébként annak idején még a neves Carl Gustav Jung, svájci pszichiáter, pszichológus, analitikus is foglalkozott. Az évek alatt személyisége folyamatosan fejlődött, élete jó irányba terelődött és teljesen másként szemlélte a világot, mint 20 évvel korábban. Szerinte azért vagyunk itt a Földön, hogy a lelkünk tapasztaljon és megélhessük az Egységet, hogy mindannyian azonosak vagyunk egymással. 2018-ban látott egy fényes az UFO-t az égbolton, majd kapott egy telepatikus üzenetet is, hogy a Naprendszerünkben a Földön kívül még egy égitesten van élet. 

Miskolci László portálunknak elmondta, azért győzte meg őt a néni, mert amikor a történteket hallgatta több dolgot sem értett belőle és túl misztikusnak találta. – Két évvel később én is tapasztaltam szinkronicitást és egyfajta "irányítottságot", mint amelyeket Piroska is és valójában akkor jöttem rá, hogy valósak lehetnek az élményei - számolt be a furcsa élményéről a kutató.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában