Kiérdemelték

2022.10.16. 13:35

Örökös boldog iskola immár a markazi tanintézet

Jogosulttá váltak a cím és annak logója használatára.

Szabó István

Forrás: Forrás: Markaz önkormányzata

A Markazi Várvölgye Általános Iskola az Örökös boldog iskola címet nyerte a napokban a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja pályázatán, adta hírül a tanintézmény. Az iskola a 2022/23-as tanévben jogosulttá vált a cím és annak logója használatára. Az alapítvány tájékoztatása szerint a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épített élménypedagógiai módszertan. Mind a tanárok, mind a gyermekek lelki jóllétével foglalkozik, sőt a szülők bevonására is lehetőséget nyújt. Jó kiegészítője lehet az óvodai vagy iskolai munkának, hiszen segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a hagyományos tudásmegosztást és az életben szükséges személyes és szociális kompetenciák fejlesztését összhangba hozza.

 

– Arra törekszünk, hogy a Boldogságórák derűs és élménygazdag feladatai, játékai, valamint gyakorlatai fokról fokra kibontakoztassák a derűt és életszeretetet. Gyermekeink így a jövőbe vetett hittel, bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat, majd boldogságra képes emberré válhatnak – fogalmazott a programmal kapcsolatban dr. Bagdy Emőke, a Jobb Veled a Világ Boldogságóra program fővédnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában