Aggódnak

2022.11.17. 12:57

Kétségbeesetten keresi családja a Tarnaleleszről eltűnt férfit: az önkéntesek, a rendőrség sem találja

A férfi vasárnap tűnt el tarnaleleszi otthonából. Családja és a rendőrség is napok óta keresi. Csütörtök reggel folytatódott a keresése. Önkéntesek segítségére is számítanak.

B. K.

Friss:

 

Holttestet találtak Tarnalelesz közelében, akiről bebizonyosodott, hogy a keresett férfi az. Részletek cikkünkben.

 

 

Korábban írtuk:

 

A 41 éves férfi tarnaleleszi otthonából november 13-án, vasárnap, nem sokkal déli 12 után ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem ad magáról. Sem iratait, sem telefonját nem vitte magával. Többször volt már öngyilkossági kísérlete, így sajnos nem zárható ki, hogy most is emiatt hagyta el otthonát. Családja aggódva keresi őt, eltűnését a rendőrségen is bejelentették - tették közzé az Eltűnt Személyek Keresése Facebook oldalon

175 cm magas, 55 kg vékony testalkatú sötét barna hajú, szakállas, testén több tetoválás látható, ami most a legfeltűnőbb lehet az arcán lévő hangjegy valamint a torkánál egy tollait hullató holló. Eltűnésekor zöld pulóvert, szürke nadrágot, fekete cipőt viselt.

Kérnek mindenkit, ha bárki felismeri vagy információja van tartózkodási helyéről, hívja a rendőrséget vagy testvérét.

A férfit eltűnése óta keresik, de a szerdai akció sem járt sikerrel. Csütörtök délelőtt  folytatódott a keresés, a rendőrség önkéntesek segítségére is számít - adták hírül a falu egyik Facebook csoportjában.

Csütörtök reggel beszéltünk a férfi testvérével, Zsanettel, aki elmondta, hogy legalább harminc önkéntes gyűlt össze délelőtt tíz órára, hogy a rendőrség iránymutatása mellett az eltűnt férfi nyomába eredjenek. A Dankó Pista út végéről indulnak és módszeresen, lépésről lépésre próbálnak a nyomába szegődni a közeli erdőben. Bár napról napra fogy a remény, mindenki abban bízik, hogy épségben találnak rá. 

Mint portálunk megtudta, a férfi ékszerkészítéssel foglalkozott, s az utóbbi időben az zaklatta fel, hogy az egyik megrendelője elégedetlen volt a munkájával, s meg is fenyegette. Zsanett elmondása szerint, egyelőre az lenne a legfontosabb támpont, ha testvére legutóbbi online tevékenységét - telefon, messenger üzenetek - sikerülne nyomon követni. Ezek a nyomok talán elvezetnének váratlan eltűnésének okaihoz is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában