Jótékonyság

2022.12.08. 18:30

Nehéz sorsú gyermekeknek gyűjt az egri színház társulata

– Társulatunk adománygyűjtést szervez a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Egri Gyermekotthona számára – közölte portálunkkal az egri Gárdonyi Géza Színház sajtóreferense.

HEOL

A színház dolgozói várják az adományokat

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Vass Judit ismertette, hogy az otthonban negyven 12 és 18 év közötti, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek él. Köszönettel vennének már nem használt, jó állapotban lévő játékokat, sporteszközöket, könyveket.
– Ha Ön szeretne segíteni, kérjük, hozza el hozzánk adományát dobozba csomagolva! – kérte a a színház sajtóreferense.
Az elkészült ajándékcsomagokat legkésőbb 2023. január 1-jéig várják a színház jegyirodájában hétköznap 9 és 17 óra között, esti időpontban és hétvégén a színház hátsó bejáratánál lévő portán. (Eger, Hatvani kapu tér 4.)

Akinek módjában áll pénzadománnyal is segíteni az otthon lakóit, helyezze el a színház előcsarnokában kihelyezett gyűjtődobozba!

Forrás: Gárdonyi Géza Színház

A gyerekek nagyon örülnének például hintának, pingpongasztalnak vagy csocsónak, a beérkezett pénzadományt a gyermekotthonban élő gyermekek tehetséggondozását, fejlesztését, hasznos szabadidő-eltöltését támogató „Mákvirág” Egyesület (Egri Gyermekotthon) és a „Szebb életünkért” Alapítvány (Fészek Gyermekotthon) ezek megvásárlására fordítaná.

A pénzadomány a „Mákvirág” Egyesület és a „Szebb életünkért” Alapítvány számára utalható is.

Az adventi időszakban és az ünnepek alatt segítsünk együtt, hogy örömet szerezzünk, s a mindennapok szebbé váljanak! 
Az intézményről tájékozódhat ezen a weboldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában