Visszatekintő

2023.01.02. 10:40

Pókoktól féltünk, a fejedelemnő sírját csodáltuk októberben

Több haláleset is esett októberre. A Bükki Embert, egy fiatal egri tanárnőt és az ismert hatvani szülészorvost is ebben a hónapban veszítettük el.

HEOL

2022 08 03 - Az egri Dobó István Vármúzeum a gyöngyösi önkormányzat támogatásával folytatja a régészeti feltárást a Püspöki úton lévő Olajbafőtt Szent János-templomnál. - Tóth Zoltán régész, valamint Hiesz György polgármester - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Október első hetében temették el a Szilvásvárad környékén sokak által Bükki Emberként emlegetett Nemes Sándort. Az Írisz alapítvány  gyűjtést rendezett a Bükki Ember temetésésre, írtuk meg október elején, s ez a cikk volt a lekattintékonyabb ebben a hónapban.


Pókinvázió okozott riadalmat Tarnazsadányban, s hozzott kattintást a heol.hu-nak. A cikk októberben második legnépszerűbb téma volt portállunkon

Halottak napjához közeledve aztán körülnéztünk a temetkezési vállalkozásoknál. Szomorú dologra derült fény: vannak hozzátartozók, akik a temetkezési cégnél hagyják hozzátartozóik hamvait. Ezt az írást is nagyon sokan olvasták októberben.

Fiatalon, negyven évesen hunyt el az egri Lenkey suli pedagógusa, Kovács Katalin. Halálhírét sokan olvasták a heolon. Ez a cikk a negyedik lett októberben. 

Több fontos régészeti felfedezés is történt az elmúlt évtizedekben szűkebb hazánkban, ezek közül azonban csak kevés kapott nagy nyilvánosságot. Ezt a hiányosságot igyekeztünk pótolni októberi cikkünkkel, amely szintén sokakat csábított olvasásra.

Vizet mindenki iszik. Az egészség is fontos. Talán ez a két tényező tette népszerűvé azt az írást, amelyben egy térkép segítségével megnézhetjük, esetlegesen hol kell ólomszennyezettségtől tartani.

Meghatóan búcsúztak az anyák az elhunyt hatvani szülészorvostól. dr. Papp József halálhírét is októberben tettük közzé.  

Az októberi topcikkek közé bekerült kollégánk, Tari Ottó betegnaplójának negyedik része is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában